• Professionell isländsk översättning för ditt företag

  Vi översätter till och från isländska – snabbt och effektivt

  Få en bra offert!

Professionell översättning av texter från svenska till isländska och isländska till svenska

Översättning av en text från svenska till isländska eller isländska till svenska förutsätter ett levande och korrekt språkbruk. Men en bra isländsk översättning är mycket mer än så.

Det är mycket viktigt att anlita en kompetent isländsk översättare när ditt företag ska sälja produkter eller tjänster på den isländska marknaden.

Det anser majoriteten av alla företag på Island.

Island är en liten republik belägen mellan England och Grönland och har en befolkning på cirka 360 000 invånare. Det är en köpstark befolkning som är noga med att bevara och utveckla det isländska språket.

Isländsk översättning av hög kvalitet

Denker Media anlitar uteslutande infödda isländska översättningar när vi arbetar med översättning till isländska. Det är en garanti för att den isländska texten håller hög kvalitet och träffar rätt vad det gäller det dagliga språkbruket och den isländska kulturen.

Våra översättare har många års erfarenhet av svensk-isländsk och isländsk-svensk översättning av exempelvis broschyrer, affärsdokument, kontrakt, hemsidor och marknadsföringsmaterial för många kunder i olika branscher.

Isländsk översättning som nisch

Denker Media arbetar med översättningar mellan alla språk och i alla branscher och översättning från svenska till isländska och isländska till svenska har blivit en av våra nischer.

Vi utför stora översättningsuppdrag när företag exempelvis ska lansera en ny hemsida eller en ny katalog för alla europeiska marknader, inklusive den isländska.

Vi översätter bland annat mellan följande språkkombinationer:

 • Svenska till isländska
 • Isländska till svenska
 • Norska till isländska
 • Isländska till norska
 • Danska till isländska
 • Isländska till danska
 • Engelska till isländska
 • Isländska till engelska

Få en offert på isländsk översättning redan idag

Denker Media är den perfekta samarbetspartnern när ditt företag ska ha texter översatta från svenska till isländska, isländska till svenska etc.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på isländsk översättning redan idag.

oversaettelsesfirma

Få en offert på isländsk översättning!

Språklösningar för ditt företag

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är ett översättningsföretag som erbjuder översättningar till och från alla språk, t.ex. isländska, svenska, norska, danska och engelska.

Vi översätter alla typer av texter, bl.a. manualer, juridiska kontrakt och årsrapporter. Läs mer om vår översättningsbyrå.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved