Översättningsföretag hjälper ditt företag på alla språk

När ditt företag ska nå ut på flera språk bör ni starkt överväga att anlita en professionell översättningsföretag.

En skicklig översättningsföretag är nämligen er garanti för att budskapet når ut till era mottagare, oavsett språkliga och kulturella skillnader.

Professionellt översättningsföretag erbjuder översättning till alla språk

När ditt företag har lagt ner många mantimmar på originaltexterna, från idé och utformning till korrektur, är det viktigt att ert noggranna och övertänkta arbete kommuniceras ut korrekt även på de språk originalen översätts till.

Denker Media har mer än 25 års erfarenhet som professionellt översättningsföretag, och våra översättare har uteslutande sina målspråk som modersmål. Detta innebär att våra modersmålsöversättare kan hjälpa er, oavsett om ni behöver professionell översättning till språk som engelska, tyska, spanska, italienska, finska, norska eller danska.

Alltid hög kvalitet

Våra översättares höga kompetensnivå bidrar till att säkerställa flytande och levande översättningar, istället för undersättningar och haltande översättningar.

Samtidigt garanteras du alltid högsta kvalitet, eftersom de texter som våra översättare producerar genomgår en omfattande korrekturläsnings- och kvalitetssäkringsprocess innan du tar emot den färdiga produkten.

Ett översättningsföretag med stor kunskapsmässig kompetens

Hos Denker Media har vi löst många översättningsutmaningar på uppdrag av företag inom en uppsjö av olika branscher, och i många olika länder. Punktlighet är centralt för oss, och vi översätter även med kort varsel.

Vårt team av professionella översättare innehåller även statsauktoriserade översättare. Vi kan därför erbjuda översättningar när det är av yttersta vikt att översättningen är knivskarp och juridiskt korrekt. Här erbjuds ni även möjlighet att koppla in en extra översättare, som gör en grundlig genomgång av den första översättarens arbete.

Få en offert från ert nya översättningsföretag

Denker Media är den optimala samarbetspartnern för ditt företag, och levererar snabbt både stora som små översättningar som inte bara är korrekta, utan dessutom trogna originaltexterna vad det gäller ton och nyanser.

Få en kostnadsfri offert på översättning idag eller ring på telefon 070-66 180 16.

oversaettelsesfirma

Få en offert på översättning

Språklösningar för ditt företag

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

DSV Miljö

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

Cult

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

Zealand Care

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som erbjuder översättningar till och från alla språk, t.ex. engelska, tyska, finska, norska och danska.

Vi översätter alla typer av texter, bl.a. broschyrer, kataloger, manualer, juridiska kontrakt och årsrapporter. Läs mer om vårt översättningsföretag.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Fakta

25

års erfarenhet i översättningsbranschen

2388

anknutna modersmålsöversättare

+ 1000

olika språkkombinationer

5473

nöjda kunder

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved