Dansk korrekturläsning av texter, broschyrer, produktblad, manualer, hemsidor etc.

Ett bra förstahandsintryck är viktigt – även i Danmark. Ett enda grammatiskt eller språkligt fel kan innebära skillnaden mellan framgång och fiasko.

Den danska marknaden är perfekt för svenska företag. De kulturella skillnaderna är relativt små, men gemensamt för både svenskar och danskar är att vi lägger stor vikt vid punktlighet och grammatiskt korrekt kommunikation.

Till och med små fel kan skada företagets image och det förstahandsintryck som 5,8 miljoner potentiella danska kunder och samarbetspartners får. Ett bristfälligt korrektur får er helt enkelt att framstå som oprofessionella i er målgrupps ögon.

Korrektur är kronan på verket

Allt för många företag tror felaktigt att Microsoft Words ordbok räcker, men så är definitivt inte fallet. Investering i professionell dansk korrekturläsning är nödvändig om man vill säkerställa högkvalitativa resultat och ett tydliga budskap.

När ditt företag investerar i professionell dansk korrekturläsning ger ni er själva ett försprång. Ditt företag uppnår även konkurrensmässiga fördelar gentemot era konkurrenter, som kanske har fastnat i ovannämnda fälla genom att välja bort professionell korrekturläsning.

Förutom att ha en positiv effekt på er image kommer korrekt danska även att få er att framstå som mer professionella i samarbetet och kommunikationen med danska leverantörer och samarbetspartners.

Fokus på högkvalitativ dansk korrekturläsning

Om ni behöver dansk korrekturläsning är Denker Media den perfekta och naturliga samarbetspartnern. Vi har under många år specialiserat oss på högkvalitativ dansk korrekturläsning.

För att säkerställa högsta möjliga kvalitet kommer era korrekturuppdrag att hanteras av våra kompetenta och erfarna danska korrekturläsare.

Vi ser dessutom alltid till att era korrekturläsningsuppdrag levereras inom de avtalade tids- och förväntningsramar vi kommit överens om i den inledande dialogen.

Vi har utfört korrekturuppdrag för en lång rad myndigheter och privata företag. Gemensamt för våra kunder är att de prioriterar dansk kommunikation högt för att optimera sina danska affärsäventyr.

Vi utför alla typer av korrekturuppdrag på danska

Denker Media erbjuder korrekturläsning av alla typer av texter, exempelvis

 • Böcker
 • Artiklar
 • Produktblad
 • Manualer
 • Kataloger
 • Annonser
 • Broschyrer
 • Tidningar
 • Kontrakt
 • Nyhetsbrev
 • Kompendier
 • Årsredovisningar
 • Webbplatser
 • Marknadsföringsmaterial
 • Affärsdokument
 • Sekretessavtal

Få offert på dansk korrekturläsning idag

Vi står redo att hjälpa ditt företag, oavsett ert korrekturuppdrags omfattning.

Få offert på dansk korrekturläsning eller ring på telefon 070-66 180 16.

Alla mottagna texter behandlas naturligtvis konfidentiellt. Läs mer om vår sekretesspolicy.

oversaettelsesfirma

Få offert på dansk korrekturläsning

Språklösningar för ditt företag

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

DSV Miljö

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

Bruun Rasmussen Kunstauktioner

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

Cult

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

Zealand Care

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som hjälper företag med korrekturläsning av olika texter på ett eller flera språk, ex. svenska, danska, norska, finska, engelska och tyska.

Läs mer om vår korrekturläsning.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Fakta

25

års erfarenhet i branschen

2388

anknutna korrekturläsare

+ 1000

olika språkkombinationer

5473

nöjda kunder

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved