• Norsk korrekturläsning för ditt företag

    Våra skickliga norska korrekturläsare är redo att hjälpa dig

    Få en bra offert!

Högkvalitativ norsk korrekturläsning

Denker Media erbjuder grundlig professionell korrekturläsning av dina norska texter. Vi har skickliga norska korrekturläsare som ser till att dina dokument är felfria och grammatiskt korrekta.

Sunt förnuft med korrekturläsning på norska

Korrekturläsning av dina norska texter och publikationer är viktig, oavsett om det handlar om annonser, broschyrer, produktblad, PR-material, reklamtexter, hemsidestexter eller tekniska manualer.

En felfri text signalerar professionalism. Den är behaglig att läsa och det innebär att ert budskap tydligt kommer fram. Därför är det alltid ett bra beslut att se till att få en professionell genomgång av sina texter innan de skickas ut.

Erfarna norska korrekturläsare  

En norsk korrekturläsare hittar alla språkliga och grammatiska fel som försämrar läsbarheten och irriterar läsaren. Dessutom läser våra norska korrekturläsare texten med nya friska ögon – och vi kommer gärna med förslag på förbättringar av ert informations- och marknadsföringsmaterial så att era texter inte bara framstår som felfria, utan även som välskrivna.

Vi har genom åren arbetat för både små och stora företag samt organisationer och myndigheter.

Korrekturläsare med norska som modersmål

Alla våra norska korrekturläsare har norska som modersmål. Dessutom har de relevant utbildning samt lång erfarenhet av korrekturläsning och djupgående kunskaper om det norska språket.

De har en mycket välutvecklad fingertoppskänsla för stavning och grammatik och har dessutom en rad verktyg tillgängliga för kvalitetssäkring av era norska texter.

En felfri text får budskapet att nå fram

Även mindre fel kan förstöra en hel text. Läsaren blir irriterad och tappar fokus på själva budskapet, vilket i värsta fall kan leda till direkta missförstånd av texten.

En välskriven och felfri text får däremot ert budskap att framstå som klart och tydligt och ger läsaren ett positivt intryck av ert företag. Korrekturläsning av ert textmaterial innan det publiceras är därmed en liten – men mycket viktig investering.

Kontakta oss redan idag för en offert på norsk korrekturläsning

Denker Media erbjuder grundlig norsk korrekturläsning av alla typer av texter för alla typer av företag och organisationer.

Få en kostnadsfri offert på norsk korrekturläsning redan idag.

oversaettelsesfirma

Få en offert på norsk korrekturläsning nu!

Språklösningar för ditt företag

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som erbjuder korrekturläsning på alla språk, t.ex. norska, danska, finska, engelska och svenska.

Vi korrekturläser alla typer av texter, bl.a. broschyrer, manualer, kontrakt och årsrapporter.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved