• Översättning av årsrapporter

    Denker Media erbjuder professionell översättning för ditt företag

    Få en bra offert!

Översättning av årsrapporter ska utföras av professionella facköversättare 

Ett företags årsrapport ska nå ut till en mycket bred målgrupp – från investerare, aktieägare och medarbetare till kunder, samarbetspartners, journalister och finansanalytiker.

Årsrapporten fungerar som en spegelbild av ditt företag, och det ställs dërför stora krav på noggrannhet, professionalism och läsvarhet. 

Välj översättare med omsorg

Vi lever i en global värld, och de flesta svenska företag har kontakter som sträcker sig långt över de svenska gränserna. Samtidigt blir fler och fler internationella företag representerade Sverige. Dërför har fleroch fler föreat behov av översättning av årsrapporter och bokslut till ett eller flera språk.

Facköversättare är nyckeln till framgångar

Det är mycket viktigt att en översättare har stor förståelse inom aktuellt fackområde och är bekant med de språkliga termer som fackområdet omfattar.

Hos Denker Media har vi skickliga översättare med specialinriktning på ekonomiska och affärsmässiga texter.

En skicklig översättare kännetecknas av en stark finansiell förståelse, stor noggrannhet och omfattande erfarenheter av översättning av årsrapporter och andra finansiella texter. Vi ser alltid till att hitta den översättare som är perfekt för just ditt uppdrag.

Professionell översättning av årsrapporter – och lite till

Hos Denker Media vet vi hur viktiga årsapporter är för ditt företag. Därför kan ni tryggt överlåta er årsrapport och ert bokslut till oss så ser vi till att era buskap förmedlas optimalt till era kontakter i hela världen.

När årsrapporten är översatt till ex. engelska eller tyska kan vi erbjuda att konfigureraden så att den är färdig för tryckeriet.

Få en offert på översättning av årsrapporter och bokslut

Om ditt företag redan nu behöver översätta er årsrapport eller ert bokslut till ett eller flera språk kan ni kontakta oss för en kostnadsfri offert. Alla mottagna dokument behandlas konfidentiellt.

Få en kostnadsfri offert på översättning av årsrapporter.

oversaettelsesfirma

Få en offert på översättning av årsrapport!

Språklösningar

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller årsrapporter översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som hjälper företag med översättning av alla typer av texter till ett eller flera språk.

Vi översätter bl.a. årsrapporter, anställningsavtal, affärsvillkor samt produktions- och leveransavtal.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved