• Behöver du annonstexter?

  Våra textförfattare är redo att hjälpa ditt företag med välskrivna texter

  Få en bra offert!

Professionella annonstexter utarbetas av Denker Media

Annonsering är en omfattande post i de flesta företags marknadsföringsbudgeter. Och det finns mycket pengar att tjäna om man utarbetar annonstexter som verkligen säljer produkterna.

Onlinemarknadsföring är en hit

Internet är idag dina kunders föredragna media när de letar efter information om bra erbjudanden. Därför är onlinemarknadsföring ett mycket viktigt element i alla företags marknadsföringsstrategier. Men Internet ställer också speciella krav på marknadsföringsmaterialet. Tempot är snabbt och utbudet är överväldigande.

Kampen om kundernas uppmärksamhet är intensiv. En sekunds förstahandsintryck avgör om en potentiell kund intresserat klickar sig vidare på din onlineannons eller irriterat klickar sig bort från den. Dina onlineannonsers utformning avgör i vilken utsträckning du når fram till dina kunder på önskat sätt.

Annonstexter utformas av bra textförfattare

Hos Denker Media har vi lång erfarenhet av utveckling av annonstexter, både för onlinemarknadsföring och marknadsföring i tryckta medier.

Våra skickliga textförfattare sprudlar av kreativa idéer och vi sparrar löpande med er under hela förloppet. Samtidigt ger vi er kompetent rådgivning om ert företags marknadsföringsbehov.

En samarbetspartner med många års erfarenhet

Vi har i många år levererat annonstexter till en rad svenska såväl som utländska företag. Denker Media kan också hjälpa ditt företag med utformning av annonstexter för:

 • Google Ads
 • Facebook-annonsering
 • Bing-annonsering
 • LinkedIn-annonsering
 • Yahoo! Search Marketing
 • Annonser för YouTube
 • Offlineannonsering i magasin, tidningar etc.

Vad är en bra annonstext?

En fantastisk produkt förtjänar naturligtvis en fantastisk annonstext. Men vad är egentligen en bra annonstext? En bra annonstext ska fånga läsarens intresse. Den är exakt och koncis, och den förmedlar effektivt ditt företags budskap med några få ord.

Låt Denker Media stå för utformningen av dina annonstexter så får du största möjliga utdelning på dina marknadsföringskronor.

Få en offert på annonstexter redan idag

Om ditt företag behöver en erfaren och professionell samarbetspartner för rådgivning om annonsering och utarbetande av annonstexter kontaktar ni Denker Media för en fördelaktig och intet förpliktigande offert redan idag.
Vi är redo att hjälpa ditt företag att sälja fler produkter.

Få en kostnadsfri offert på utarbetande av annonstexter.

oversaettelsesfirma

Få en offert på annonstexter nu!

Språklösningar

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättnings- och kommunikationsbyrå som hjälper företag med översättning til alla språk och utarbetande av texter inom annonser och reklam.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved