• Professionell engelsk korrekturläsning för ditt företag

    Vi hjälper ditt företag med korrektur av texter – snabbt och effektivt

    Få en bra offert!

Engelsk korrekturläsning av texter, artiklar, broschyrer, årsredovisningar

Första intrycket betyder allt – även på engelska. Fokusera på korrekturläsning och gör ett gott intryck. Vad vill du att kunderna ska få för intryck av ditt företag?

Det är faktiskt den viktigaste frågan man kan ställa sig själv när man överväger att investera i korrekturläsning av engelska texter.

Grammatiska och språkliga fel får nämligen ofta läsaren att tvivla på ditt företags professionalism, och ger dina kunder och partners ett dåligt första intryck.

Den inbyggda ordlistan i ert ordbehandlingsprogram är långt ifrån tillräcklig om ni vill tas på allvar av er engelsktalande målgrupp.

En konkurrenssituation kan handla om marginaler

Engelsk korrekturläsning ska betraktas som en konkurrensfördel. En konkurrenssituation kan snabbt komma att handla om marginaler, och det är i så fall viktigt att ni genom rak och tydlig kommunikation ser till att ert budskap når fram till kunden.

Många tror felaktigt att man kan spara in på och nedprioritera korrekturläsning, men faktum är att oavsett hur genialiska dina produkter, tjänster eller budskap är, kommer språkliga och grammatiska fel att förstöra era kunders förstaintryck.

Engelsk korrekturläsning som konkurrensfördel

En av de många fördelarna med professionell engelsk korrekturläsning är att nya ögon riktas mot era tekniska eller juridiska dokument, eller ert försäljnings- och marknadsföringsmaterial.

En professionell korrekturläsare behärskar de språkliga nyanser som måste beaktas när man som företag vänder sig till en engelsktalande publik.

Engelsk korrektur av böcker, filmmanuskript, broschyrer, artiklar, reklam etc.

Denker Media är den självklara partnern om ni vill ha styr på korrekturläsningen. Ett mångårigt samarbete med en lång rad privata företag och offentliga organisationer har gett oss ovärderliga erfarenheter och kunskaper inom engelsk korrekturläsning.

Våra specialområden är främst engelsk korrekturläsning av följande typer av dokument:

• Affärsplaner
• Analyser
• Artiklar
• Avhandlingar
• Flygblad
• Manualer
• Kataloger
• Broschyrer
• Reklam
• Tidningar
• Tidskrifter
• Hemsidor
• Böcker
• Filmmanuskript
Juridiska dokument
• Tekniska dokument
• Årsrapporter
• Marknadsföringsmaterial

Engelsk korrektur med fokus på hög kvalitet

I Denker Media fokuserar vi alltid på kvalitet. Det innebär att ditt korrekturläsningsuppdrag kommer att genomgås minutiöst och korrigeras av våra skickliga, erfarna och välutbildade korrekturläsare. Vi levererar med andra ord en kvalitetsprodukt varje gång inom de överenskomna tidsramarna.

Ditt korrekturläsningsuppdrag utförs uteslutande av våra utbildade medarbetare, som tack vare många års erfarenhet blixtsnabbt kan sätta sig in i och förstå era behov.

Vi erbjuder korrekturläsning av brittisk engelska, amerikansk engelska, australiensisk engelska och kanadensisk engelska.

Få offert på engelsk korrekturläsning idag!

Vi är redo att hjälpa er när ni är redo att ta er kommunikation på engelska på allvar.

Kontakta oss redan nu, så skickar vi en kostnadsfri offert på ert nästa korrekturuppdrag.
Få en snabb offert idag!

oversaettelsesfirma

Få en offert på engelsk korrekturläsning!

Språklösningar

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som hjälper företag med korrekturläsning på ett eller flera språk, t.ex. engelska, tyska, franska, norska och danska.

Vi korrekturläser bl.a. manualer, årsrapporter, affärsvillkor samt produktions- och leveransavtal.

Läs mer om professionell korrekturläsning.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved