• Professionell finsk översättning har avgörande betydelse för ditt företag

  Vi översätter till och från finska – snabbt och effektivt

  Få en bra offert!

Professionell finsk översättning, t.ex. svensk-finsk och finsk-svensk

De flesta skandinaver förstår mycket av våra grannars språk, men det språk som talas av vårt brödrafolk i öster, finska, förstår väldigt få mer än några få ord av.

Det finska språket är till skillnad från övriga nordiska språk inte ett indoeuropeiskt germanskt språk, utan tillhör den finsk-ugriska språkstammen – vars detaljerade ursprung de lärde fortfarande tvista om – och har betydligt mer gemensamt med språk som ungerska och estniska än med de övriga nordiska broderfolkens språk.

Finland är en av Sveriges viktigaste handelspartners

Finland är känt som de tusen sjöarnas land – i verkligheten finns det dock knappt 188 000 sjöar på finsk mark, men varför knussla?

Men Finland är antagligen mest känt utomlands för sitt moderna samhälle, sitt fantastiska utbildningssystem som placerar finska elever i det yttersta internationella toppskiktet samt inte minst för sina stora och framgångsrika företag inom sektorer som bl.a. trä, telekommunikation och elektronik – med den multinationella giganten Nokia i spetsen.

Landet är en av Sveriges viktigaste handelspartners. Svenska företag exporterar bland annat industrivaror, kläder och lantbruksprodukter till Finland.

Finsk översättning smidiggör kommunikationen

De flesta finländare har ett relativt bra grepp om det engelska språket, men det är tveklöst en stor fördel att lokalisera exempelvis sitt produktmaterial, när man som företag har ambitionen att avsätta produkter och tjänster på den finska marknaden.

I det sammanhanget är en finsk översättning en viktig komponent i marknadsföringsstrategin.

Professionell finsk översättning – när kvaliteten är avgörande

Hos Denker Media lägger vi stor vikt vid att leverera kvalitet när vi arbetar med finsk översättning. Det är av avgörande betydelse för våra kunder att deras översättningar är korrekta och anpassade till gängse svenskt eller finskt språkbruk, och vårt mål är att alltid uppnå detta.

Alla våra översättare inom finsk översättning har relevant utbildningsbakgrund i den svåravvägda kombinationen av konst och vetenskap som översättande utgör.

Få igenom ditt budskap med hjälp av professionella finska modersmålsöversättare

Denker Medias finska översättare är uteslutande modersmålsöversättare som har översatt olika slags texter inom följande språkkombinationer:

 • Svenska-finska
 • Finska-svenska
 • Danska-finska
 • Finska-danska
 • Norska-finska
 • Finska-norska
 • Engelska-finska
 • Finska-engelska
 • Tyska-finska
 • Finska-tyska
 • Franska-finska
 • Finska-franska

Få offert på finsk översättning redan idag

När ert företag har behov av antingen svensk-finsk eller finsk-svensk översättning etc. står vi redo med ett gynnsamt anbud på översättningen. Samtidigt garanterar vi alltid full belåtenhet med det färdiga resultatet.

Få en offert på finsk översättning idag.

oversaettelsesfirma

Få en offert på finsk översättning!

Språklösningar för ditt företag

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som erbjuder översättningar till och från alla språk, t.ex. finska, norska, danska, engelska, tyska och franska.

Vi översätter alla typer av texter, bl.a. kataloger, broschyrer, manualer, juridiska kontrakt och årsrapporter. Läs mer om vår översättningsbyrå.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved