• Professionell översättningsbyrå

    Vi översätter alla slags texter för ditt företag – snabbt och effektivt

    Få en bra offert!

Översättningsbyrå med garanti för högklassiga översättningar

En översättningsbyrå ska kunna hantera allt från de riktigt stora uppdragen som innefattar översättning av omfattande volymer text till ett flertal olika språk, till de allra minsta, som ex. översättning av en reklambroschyr från ett språk till ett annat.

En översättningsbyrå ska även kunna rycka in med kort varsel, och med turbon inkopplad, när det brinner i knutarna för uppdragsgivaren och en översättning bara måste iväg till uppdragsgivarens kund eller potentielle kund – helst igår.

Professionell och punktlig översättningsservice

Ni har lagt ner mycket tid på att skriva originaltexterna och kräver naturligtvis ett professionellt arbete när texterna ska översättas till språk som engelska, franska, italienska, portugisiska, danska, norska, finska eller tyska.

Det är naturligtvis viktigt att översättningen överensstämmer med originalet avseende det faktamässiga innehåll man vill kommunicera ut till läsaren.

Men samtidigt ska en professionell översättningsbyrå ha förmågan att anpassa ordval, formuleringar, liknelser etc. till lokala förhållanden – en läsare ska helt enkelt inte märka att texten är en översättning utan få intrycket att det är en originaltext som han eller hon läser.

Översättningsbyrå med många strängar på lyran

Denker Media har mångårig erfarenhet som översättningsbyrå och har löst många krävande översättningsuppdrag på uppdrag av företag och organisationer med verksamhet i många olika branscher och sektorer.

Vår fördel är att vi har en stor stab av översättare och därför täcker vår språkservice många olika språk, och vi står dessutom alltid redo att ta oss an en översättning när kunderna som mest behöver det.

Förutom att kunna hantera översättningar mellan många olika språk har vi även statsauktoriserade översättare, vilket innebär att vi kan hantera översättningar för vilka det är viktigt att översättning är juridiskt korrekt och giltig.

Läs om alla de fördelar man får genom att välja en professionell översättningsbyrå.

Skicka en förfrågan till er nya översättningsbyrå

Som företag är ni alltid välkomna att kontakta oss för ytterligare information om hur ett samarbete med oss som översättningsbyrå fungerar.

Få en offert på översättning redan idag!

oversaettelsesfirma

Få en offert på översättning idag!

Språklösningar

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som hjälper företag med översättning till ett eller flera språk, t.ex. engelska, tyska, franska, norska och danska.

Vi översätter alla typer av texter, bl.a. manualer, årsrapporter, affärsvillkor samt produktions- och leveransavtal.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved