Reklamtexter som säljer

En bra produkt förtjänar bra marknadsföring. Och bra marknadsföring kräver goda texter. Denker Medias kreativa textförfattare utvecklar effektiv TV-reklam och effektiva annonser som fångar in och fängslar dina kunder.

Behöver du reklamtexter? Vi skriver till din målgrupp

Idag möts vi av reklam överallt, och därför är det särskilt viktigt att skilja sig från mängden och stiga en nivå över alla andra för att få uppmärksamhet.

En texts kvalitet har avgörande betydelse för att få ditt budskap att nå fram till rätt målgrupp på ett tydligt sätt. Därför är det en god investering att kontakta en professionell copywriter när ni ska utveckla era annonskampanjer.

Konsten att träffa rätt med några få ord

Reklamtexter kännetecknas av att budskapet ska förmedlas med ett fåtal tydliga ord som träffar rätt. De måste fascinera utan att förvirra. Denna konst behärskar våra copywriters till fullo. De omvandlar dina idéer till levande ord, oavsett om det ska utarbetas skriftligt marknadsföringsmaterial eller manuskript till ett reklaminslag.

Denker Medias skickliga textförfattare kan skriva levande och engagerande reklamtexter på en lång rad olika språk, t.ex. svenska, danska, norska, finska, engelska, tyska, franska och holländska.

Vi kan skriva reklamtexter inom följande områden:

  • TV-reklam
  • Onlinereklam
  • Reklammanus
  • Annonser, t.ex. annonser till Google Ads, Bing och LinkedIn

Vi kan även utveckla kompletta reklamkampanjer.

Nära samarbete med kunden

Denker Media jobbar alltid i nära samarbete och dialog med ditt företag, och vi ser till att vårt arbete kvalitetssäkras under hela processen. Våra textförfattare behärskar språket till 100 %. De väljer omsorgsfullt ut varje ord och ger sig inte förrän både vi och du som kund är nöjda.

Denker Media har mångårig erfarenhet av att utarbeta texter till TV-reklam och annan reklam.

Därutöver erbjuder vi lokalisering av ditt företags befintliga reklamtexter till andra språk. Detta är inte en översättning, utan en anpassning av befintliga texter till lokala förhållanden, den lokala kulturen och det lokala språket.

Få en offert på reklamtext idag!

Om ditt företag eller reklambyrå behöver en skicklig textförfattare för er TV-reklam eller andra reklamtexter är det bara att kontakta Denker Media för en konkurrenskraftig offert redan idag.

Få en kostnadsfri offert på reklamtext.

oversaettelsesfirma

Få en offert på reklamtexter nu!

Språklösningar för ditt företag

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättnings- och kommunikationsbyrå som erbjuder copywriting på svenska, norska, danska, finska, engelska etc.

Läs mer om vår textförfattning.

Vi översätter dessutom till alla språk.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved