• Professionell svensk översättning för ditt företag

  Vi översätter till och från svenska – snabbt och effektivt

  Få en bra offert!

PROFESSIONELL SVENSK ÖVERSÄTTNING, T.EX. ENGELSKA TIL SVENSKA OCH SVENSKA TILL ENGELSKA

Vi lever i en globaliserad värld där handel och informationsutbyte i allt större utsträckning sker över nationella och språkliga gränser. Produkterna på de nationella marknaderna har ofta utvecklats och tillverkats i andra länder och samarbeten ingås ofta tvärs över flera nationsgränser.

Svensk översättning av olika typer av texter med svenskspråkiga målgrupper blir därmed allt mer nödvändigt för att det ska vara möjligt att kommunicera avsett budskap till intressenter som ex. samarbetspartners och befintliga eller potentiella kunder.

Svensk översättning av juridiska dokument

När avtal ingås är det av största betydelse att samtliga berörda parter på detaljnivå förstår vad avtalet förpliktigar dem och övriga parter.

Exempel på juridiska dokument som kräver svensk översättning kan vara handelsavtal, partnerskapsavtal, samarbetsavtal, fullmakter, betalningsvillkor och leasingavtal.

När utländska produkter ska marknadsföras på den svenska marknaden

När utländska produkter ska säljas och marknadsföras på den svenska marknaden är korrekt och professionell svensk översättning av relaterat och relevant textmaterial nödvändig.

Knaggliga översättningar som utarbetats av interna resurser eller, ännu värre, rena maskinöversättningar ger ett oseriöst intryck och leder vanligtvis till att introduktionen av dessa produkter på den svenska marknaden misslyckas – och dessa misslyckanden blir ofta mycket kostsamma för det företag som investerat i produktlanseringen.

Svensk översättning av försäljnings-
relaterade texter

Om det redan från början investeras svensk översättning utförd av utbildade och rutinerade professionella översättning kan dessa kostnader undvikas och utgiften för professionell svensk översättning tjänas snabbt in.

Exempelvis på försäljningsrelaterade texter kan vara produktbeskrivningar, broschyrer, säljtexter, reklammaterial, manualer och kunduttalanden.

Professionell svensk översättning i olika språkkombinationer

Denker Medias svenska översättare är uteslutande modersmålsöversättare och översätter olika slags texter inom följande språkkombinationer:

 • Svenska-engelska
 • Engelska-svenska
 • Svenska-tyska
 • Tyska-svenska
 • Svenska-franska
 • Franska-svenska
 • Svenska-italienska
 • Italienska-svenska
 • Svenska-norska
 • Norska-svenska
 • Svenska-danska
 • Danska-svenska
 • Svenska-finska
 • Finska-svenka
 • Svenska-isländska
 • Isländska-svenska

Få offert på svensk översättning redan idag

Tack vare vårt omfattande nätverk av professionella översättare med mångårig erfarenhet av svensk översättning kan vi alltid erbjuda er den perfekta översättaren för just era texter, oavsett fackområden.

Få en kostnadsfri offert på översättning.

oversaettelsesfirma

Få en offert på svensk översättning nu!

Språklösningar för ditt företag

Översättning

När ditt företag behöver få ex. broschyrer, manualer eller kataloger översatta handplockar vi de bästa översättarna för uppdraget.

Korrekturläsning

Korrekturläsning på högsta nivå. Våra skickliga korrekturläsare kvalitetssäkrar ditt företags broschyrer, manualer, årsrapporter etc.

Textförfattning

Beväpnade med ord, poesi och kunnande är de redo att hjälpa till när ditt företag behöver bra texter.

Marknadsföring/SoMe

Vi hjälper ditt företag in på nya marknader med effektiva och innovativa marknadsföringslösningar.

Voice-over/talinspelningar

Vi erbjuder professionell talinspelning på alla språk för reklam, filmprojekt m.m.

Transkribering

Vi erbjuder transkribering av digitala ljudinspelningar, föredrag, konferenser, podcasts, TV-intervjuer, filmer etc.

Kunduttalanden

«Vi lägger stor vikt vid korrekt översättning och snabb leverans av de färdiga dokumenten i utsatt tid. Denker Media har visat sig vara den perfekta leverantören som alltid levererar hög kvalitet.»

«Efter att förgäves ha kontaktat olika översättningsbyråer hittade vi Denker Media. De svarade snabbt och levererade uppdraget i utsatt datum. Detta är fantastiskt när man har en kort deadline!»

«Alltid snabb och flexibel hantering. Vi är tacksamma att vi har hittat Denker Media.»

«Vi har nu flera gånger anlitat Denker Media för översättning och upplever varje gång att de är mycket tillmötesgående och håller en mycket hög servicenivå.»

UTVALDA KUNDER

Om Denker Media

Denker Media är en översättningsbyrå som erbjuder översättningar till alla språk, t.ex. svenska, norska, danska, finska, engelska och tyska.

Vi översätter alla typer av texter, bl.a. broschyrer, juridiska kontrakt och manualer. Läs mer om vårt översättningsföretag.

Genomsnittlig svarstid
Nöjda kunder
Konkurrenskraftiga priser

Få en offert!

Följ oss!

   © Denker Media All Rights Reserved